Daca s-a fiert carne de pui, vacuta,porc si nu s-a mancat, o puteti rupe fasii si in amestec cu bechamel se pot face chiftele(eu rup carnea in fasii si o pastrez in congelator pana am destula pentru a face chiftele- nu se arunca nimic)
BECHAMEL:se taie marunt 1ceapa mare, se caleste putin, pana devine aurie,se face o crema cu ajutorul unui blender se pune pe foc,se adauga 2 linguri faina,inca putin ulei si lapte,1 lingurita delikat, se mesteca pana se va desprinde de pe tigaie si va arata ca o ciulama nu prea subtire se amesteca bechamelul cu carnea , se potriveste de sare si se lasa la racit... cu furculita sau lingura se ia putin din compozitie , se da prin ou si se prajeste pe ambele parti
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Fac si eu,dar fara ceapa!